Σεισμόσ Τώρα Αθηνα : Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα / Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας.

Δεν έχουμε ζημιές σε σπίτια. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και . Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα from www.in.gr
Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Δεν έχουμε ζημιές σε σπίτια. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας.

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας.

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Δεν έχουμε ζημιές σε σπίτια.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα from www.in.gr
Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και . Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι .

Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα .

Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και . Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Δεν έχουμε ζημιές σε σπίτια. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το . Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και .

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα from www.in.gr
Δεν έχουμε ζημιές σε σπίτια. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του .

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής.

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Δεν έχουμε ζημιές σε σπίτια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το . Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα .

Σεισμόσ Τώρα Αθηνα : Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα / Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας.. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το . Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr.